avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru si intabulare - urgent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru si intabulare - urgent

Bunica mea vrea sa vanda garsoniera cumparata de la fostul ICRAL in 1982. A fost cumparata in rate. Am inaintat unui cadastrist documentatia necesara, dar la Judecatorie dosarul a fost respins pe motiv ca in actul de proprietate nu este trecut numarul de camere si nici suprafata totala. Cadastristul ne-a zis sa mergem la SC FOISOR SA (fostul ICRAL) din strada Pache Protopopescu si sa cerem ca datele respective sa fie scrise pe actul original. Este legala inscrierea de date intr-un document emis acum aproape 25 de ani? Cum se procedeaza legal in aceasta situatie? Ni se da un act de completare sau se inscriu datele direct in actul original?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Corina
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:53, 12 Iunie 2008
Ar fi posibil sa vi se elibereze un document care sa cuprinda mentiunile la care va referiti, dar in nici un caz se se faca adaugiri pe actul initial. In caz de refuz aveti si posibilitatea unei actiuni in constatare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sc foisor sa (fostul icral) din strada pache protopopescu solteris solteris buna ziua, incerc sa iau legatura cu fostul SC FOISOR SA (fostul ICRAL) din strada Pache Protopopescu si nu stiu unde este exact, imi trebuie duplicatul unei ... (vezi toată discuția)
Acte proprietate pierdute - refacere iron iron Buna ziua, Cu speranta ca postez prezenta intrebare in locul potrivit, va solicit sfatul / opinia in legatura cu o situatie mai putin placuta - pierderea ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat in cumpararea unui apartament? h.ana84 h.ana84 Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament si nu stiu nimic despre cum se procedeaza...Cam cat timp dureaza actele?ce avans se da? ce acte trebuie sa ... (vezi toată discuția)