avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Venit completare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Venit completare

Buna ziua.M-am angajat in perioada in care beneficiez de prevederile ordonantei 36 (venit completare 24 luni).In aceasta perioada beneficiez de 50% din acest venit de completare.Daca din motive de sanatate renunt si incetez CCM revin la suma integrala din venitul de completare?Multumesc.

Alte discuții în legătură

Oug 36/2013 alinamadalina alinamadalina Buna ziua,o mare rugaminte la dumneavoastra am primit decizie de concediere in data de 13 sept/2013 ca urmare a restructurarilor facute in compania de stat la ... (vezi toată discuția)
Acordare salarii compensatorii claudiamonicaporcaru claudiamonicaporcaru Buna ziua . Am lucrat 24 ani la CN POSTA ROMANA in jud. Bacau si am fost disponibilizata in luna februarie ,mai exact incepand cu 3,02,2017. (perioada preaviz ... (vezi toată discuția)
Reluarea in plata a venitului de completare ciubix ciubix Ma confrunt cu urmatoarea situatie.In perioada acordarii venitului de completare cf OUG 36/2013 m-am angajat la o societate cu CIM pe perioada determinata .Am ... (vezi toată discuția)