avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contract aparat medicinal cu sprijinul CAS
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contract aparat medicinal cu sprijinul CAS

in 2014 tatal meu a incheiat prin sprijinul CAS un contract de inchiriere a unui "concentrator de oxigen". Contractul este pe durata 2014-2015 costurile fiind suportate de CAS cu conditia unei cereri trimestriale din partea tatalui meu. Contractul s-a incheiat la sfarsitul anului 2015 unde a intrat sub incidenta unui punct din contract si anume :
"8.4 La expirarea contractului, daca beneficiarul nu va returna aparatul, contractul se va prelungi automat pe o perioada nedeterminata cu obligativitatea platii chiriei lunare conform art 2.2 sau 4.9"

2.2 sau 4.9 se refera la plata chiriei lunare de catre beneficiar. Punctul 2.2 :
"2.2 Chiria lunara platita furnizorului de catre beneficiar este ..... Lei. Se achita in avans chiria corespunzator primelor .... luni de contract, respectiv suma de .... Lei"
Contractul probabil s-a incheiat in doua exemplare iar in exemplarul meu zonele "...." chiar au ramas necompletate.

Tatal meu fiind foarte bolnav in ultima perioada nu a reusit sa ajunga la CAS sa-si refaca cererea pt ajutor ( plata chiriei aparatului ) corespunzatoare trimiestrului in care am intrat acum in ianuarie. Acum cateva zile a decedat si eu am sunat la firma respectiva sa vina sa-si ridice aparatul. Mi s-a spus ca trebuie sa platesc luna in curs de chirie.

Partea proasta este ca pe contract sunt trecut si eu ca beneficiar... si am si semnat ( numele mi-a fost scris prescurtat in contract dar cu restul de date corecte ). Eu nu am de gand sa platesc aceasta luna de chirie pt ca in mod sigur au un pret imens... avand in mare parte clienti ajutati de CAS.

Intrebarile mele sunt :
- daca 8.4 (mentionat mai sus) este legal in conditiile in care nu mi s-au dat la mana acte suplimentare pt prelungirea chiriei.
- daca intreg contractul este valabil avand in vedere ca este prost completat sau deloc completat. exemplarul de contract de inchiriere pe care il am nu are trecut nici macar numarul si seria, dar este semnat in pix de reprezentatul furnizorului, beneficiar 1 ( tatal meu ) , beneficiar 2 ( eu )
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2016
rmandrei, utilizator

Alte discuții în legătură

Prelungire contract inchiriere cu icral natalias_111 natalias_111 Locuiesc intr-un apartament cu chirie la stat si la solicitarea mea catre ICRAL pentru prelungirea contractului de inchiriere mi s-a raspuns ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Inchiriere contract pt curte tothkingamelinda tothkingamelinda Buna ziua, Locuiesc intr-o curte comuna cu mai multi locatari. Avem un contract de inchiriere pentru un teren (curte) in suprafata de 58mp din anul 2003 ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contract de inchiriere locuinta fsas fsas Cum întocmesc corect un Act adițional la contract de inchiriere locuintă? Sunt chiriaș din 15 .12.2011 cu contract de închiriere și act adițional, ... (vezi toată discuția)