avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

Buna ziua,

Daca am doua contracte: unul individual de munca si unul de cedare a drepturilor de autor, cum sunt afectat daca il incetez pe cel individual de munca? Sunt profesor formator de limba engleza si in contractul de munca am minimul de ore posibile. Restul sunt trecute in celalalt contract.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:07, 14 Ianuarie 2016
Contractul de drepturi de autor nu va confera vechime in munca si nu este supus legislatiei muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in campul muncii georgepop georgepop Sotia este profesor suplinitor calificat in invatamantul preuniversitar, in consecinta are contract pe termen determinat, adica 1 an de zile, mai precis din ... (vezi toată discuția)
Somaj si drepturi de autor mariana55_ro mariana55_ro buna ziua ! lucrez la o televiziune ........am fost anuntati ca vom fi disponibilizati masiv ...................am lucrat 5 ani aici timp in care am fost ... (vezi toată discuția)
Contract de munca arturo arturo Buna seara! Este vreo diferenta intre un contract individual de munca si un contract prestari servicii, care este aceasta? Sunt bugetara, dar deoarece imi ... (vezi toată discuția)