avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... beneficiile angajarii unui somer in 2016
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

beneficiile angajarii unui somer in 2016

Buna Ziua,

sunt interesat sa aflu mai mult despre beneficiile angajarii unui somer in 2016. Care ar fi beneficiile referitoare la angajator/angajat? conditiile?
Cum sunt alocate aceste beneficii?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 14 Ianuarie 2016
Intrati pe:

[ link extern ]

si cititi prevederile legale referitoare la problema ridicata de dvs.
Puteti citi si acest articol:
Ce salariați să angajezi ca să primești subvenții de la stat
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie pentru angajator aivilale aivilale Am angajat o persoana cu varsta de peste 45 de ani. Cum pot intra in posesia subventiei de la stat? (vezi toată discuția)
Sunt somer si as dori sa infiintez pfa iosif.kramar iosif.kramar Sunt somer. Caut de lucru si nimic. Am lucrat in domeniul bancar si am si proces cu vechiul angajator. Insa m-am gandit sa-mi fac PFA si asa sa-mi caut ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit la depasirea diurnei 2013 Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua, Spuneti-mi va rog daca angajatul primeste diurna 32.5 lei pe zi aceasta nu se impoziteaza, de exemplu daca primeste 50 lei pe zi diferenta de ... (vezi toată discuția)