Situatia prezentat de mine are in vedere costurile legate de examinarea medicala la angajare si de ce nu costul cu formularele.
Nu trebuie omis nici traseul de urmat de catre lucrator, dupa ce a fost contactat de catre agentul de munca temporara, de la domiciliul sau spre sediul firmei beneficiare de serviciile sale. Un eventual eveniment petrecut in aceasta perioada, cum se inregistreaza si de catre cine ?
Nu in ultimul rand, incheierea unui CIM prin intermediul unui agent de munca temporara poate fi o sursa de a evita perioada de proba pentru viitorii lucratori si chiar sa fie preluate din sarcinile Agentiei judetene pentru plasare forta de munca.
Sunt doar cateva dintre motivele pentru care punctul meu de vedere poate fi sustinut pentru clarificari ale legislatiei.
In mod normal, au trecut 10 ani de aplicare a Legii ssm si ar fi timpul sa se aproba o noua lege, care sa tina cont de toate reglementarile europene si chiar internationale, dar si de observatiile facute de catre profesionisti la actuala legislatie.