avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Plata contributii la stat pentru un SRL D nou infiintat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Plata contributii la stat pentru un SRL D nou infiintat

Buna ziua. Ma intereseaza cum este mai bine sa incepi activitatea pentru un SRL-D nou infiintat. Cun un angajat sau 2 angajati? Am inteles ca pentru 2 angajati esti scutit de anumite contributiii la stat. Automat am nevoie de minim 1 angajat dar daca nu platesc CASS pentru 2 angajati este mai profitabil sau nu ? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Srl-d cu minimum 2 angajati mariusshogun mariusshogun Stimati consultanti As vrea sa infiintez un SRL-D si am inteles ca voi fi scutit de taxele de infiintare chiar daca nu obtin punctajul pentru acea suma de ... (vezi toată discuția)
Srl vs srl-d Omuletverde Omuletverde Va salut cu respect. Ajung la dumneavoastră cu o serie de întrebări. Stiu cat de bogat este internetul de postari cu informatii similare insa majoritatea ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma sau pfa andreiunicat andreiunicat Buna tuturor , Am si eu o nelamurire de 2 ani ma ocup de pagini web freelancer mai bine zis pana acum nu am fost nevoit sa dau facturi sau chitanta pentru ... (vezi toată discuția)