avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conflict de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conflict de munca

buna ziua,am o intrebare...dupa incetarea contractului de munca cu acordul partilor,angajatorul mai poate sa-mi ''agate''in spate ceva prejudicii aduse firmei sau nu ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:16, 14 Ianuarie 2016
Din moment ce s au intocmit doc. necesare - si au fost semnate de parti ... Nu vad cum s ar mai putea intampla asta. Era foarte bine daca vi se intocmea si o nota de lichidare - acolo specificandu se faptul ca nu aveti debite fata de fostul angajator.. Dar nu se mai obisnuieste...
depinde, cred ca daca e vorba de pagube materiale care se descopera dupa plecarea Dvs, s-ar putea sa da.
Da, se poate angaja raspunderea patrimoniala a dvs si dupa incetarea raportului de munca, indiferent daca se intocmea sau nu fisa de lichidare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de lichidare ContSters31759 ContSters31759 Buna ziua, Este obligatoriu sa se emita fisa de lichidare la incetarea raporturilor de munca? (vezi toată discuția)
Notificare unui prejudiciu creat fara a mentiona in ce consta prejudiciului lucia l lucia l Am primit o notificare care spune cam asa: Prin prezenta va notificare ca figurati in evidentele noastre cu un debit in valoare de 56,70 lei reprezentand ... (vezi toată discuția)
Trebuie semnata fisa postului ? eleodor-popescu eleodor-popescu Buna ziua. Intr-o fisa a postului scrie ca salariatul raspunde cu averea personala pentru prejudiciile aduse firmei la care lucreaza(suspendarea sau ... (vezi toată discuția)