avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia 220 privind venitul estimat se poate ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia 220 privind venitul estimat se poate rectifica?

Buna ziua tuturor,

Am o mica problema in legatura cu PFA-ul meu respectiv cu declaratia 220 depusa in ianuarie pe anul 2009. Atunci am declarat o suma destul de mica pentru a nu plati in avans statului iar acum am ajuns in situatia in care pentru Creditul Prima Casa mi se ia in considerare venitul estimat si nu cel dovedit prin contracte de colaborare respectiv prin extrasul de cont propriuzis.

Stie cineva daca e posibil sa rectific acum venitul estimat in sensul in care as dori sa maresc considerabil aceasta suma? Va multumesc in avans pentru timpul si energia acordata problemei mele!
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 09:56, 29 Iulie 2009
de regula , formularele fiscale pentru care se pot depune rectificative au prevazuta aceasta optiune in continutul formularului.
La declar 220 nu am vazut , si nici in norme nu scrie cum se poate rectifica , de aceea inclin sa cred ca nu se poate depune rectificativa.
Incercati la alta banca , unde sa se tina cont de venitul realizat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sursa venit mariusdragu mariusdragu Buna ziua! Am un PFA in domeniul IT infiintat la finalul lunii august, anul trecut. Atat prima declaratie depusa (cea estimativa, pentru a-l declara la ... (vezi toată discuția)
Cass 2018 bubus bubus in cazul de azi va prezint situatia me. Am doua venituri fiscalizate : 1. PFA cu un venit sub nivelul salariului minim de anul asta 2. Cedarea folosintei ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale pfa Draghia Draghia Buna ziua, Va rog sa-mi acordati un sfat util in legatura cu declaratiile fiscale pe care trebuie sa le depun ( termene) in calitate de PFA. Va mentionez ... (vezi toată discuția)