avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Renuntare abonament inainte de termen
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Renuntare abonament inainte de termen

buna ziua daca vreau sa renunt la un abonamnet de la orange inainte de expirare, mai exact acest abonament e prelungit in decembrie si cu achizitionare unui telefon, si acum as vrea sa renunt la serviciile de la orange din motivul ca nu mai sunt multumit de serviciile lor, de exemplu nu-misau acordat puncte thank you pe lunile noiembrie si decembrie m-am tot certat cu ei timp de 3 saptamani si imi spun ca imi da ei 400 de puncte ca e o greseala, si acum vreau sa inchid 2 abonamente care sunt ambele prelungire in decembrie 2015 pe 2 ani cu achizitionare de telefon, si vreau sa renunt la orange si daca e le inapoiez si telefoanele.
Cum as putea sa procedez privind legea nr. 161/2010 publicata in monitoru oficial partea I, nr.497 din 19 ianuarie 2010 , actul normativ care modifica art.84 din legea nr.296/2004 privind codul consumului si a legii nr 193/2000.

Alte discuții în legătură

Situatie inlocuire telefon defect Khandra Khandra Buna ziua, As avea nevoie de o opinie cu privire la un telefon care s-a stricat pe cand era in garantie in locul caruia acum trebuie sa imi cumpar eu un ... (vezi toată discuția)
Societate de telefonie mobila pintilieflorian pintilieflorian Mi-am dat acceptul telefonic pentru prelungirea contractului cu inca 2 ani cu orange urmand ca apoi sa ma duc la un partener orange sa si semnez prelungirea, ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mierloiuionela mierloiuionela sunt interesat sa reziliez un contract la telefonia mobil, as vrea sa stiu daca se poate face fara costuri, cei de la respectiva companie mi-au spus ca taxa la ... (vezi toată discuția)