avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Calomnie - sanse in instanta, onorariu de succes
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Calomnie - sanse in instanta, onorariu de succes

va rog frumos daca ma poate cineva ajutat cu un raspuns la problema urmatoare>sotul pleaca in Germania in agricultura impreuna cu alte 3 persoane cu contract sezonier o data pe an.urma sa plece acum in 24 .01 .azi in urma unei discutii cu neamtu ia spus cu pareri de rau ca merge altcineva in locul lui si ca e foarte dezamagit de ce a auzit zilele trecute la telefon de la 2 din muncitori care la_u sunat si ia spus ca nu mai merge la lucru daca merge si sotu din cauza ca este hot cum ca a furat ceva pt sotie din supermarchetul din germania unde faceau toti cumparaturile necesare.acest lucru ia anulat sotului munca dincolo.sotu lucreaza la neamt de 3 ani restul de vreo8 ani.neamtul nici nu a auzit versiunea mea pina azi.iam cerut daca poate sa imi dea in scris ce mia zis si mie gen declaratie asupra acuzatiilor care mi sau adus.foarte important este ca nimic nu e adevarat nu au cum dovedii ia zis neamtului ca sotu lea povestit.Minciuna.am sanse sa ii cistig in tribunal .se ia in considerare declaratia scrisa a neamtului.din cauza unei minciuni ma injosit si miam pierdut munca.e valabil ca au vorbit doar telefonic .am sanse sa ii cistig pt calomnie sau sa nu imi pierd banii degeaba..Va rog ajutatima.mentionaz ca unul din ei mie ceva unchi si eu stau in bihor ei in timisoara.daca cistig ofer avocatului 50% din suma despagubita.dau in scris..va rog

Alte discuții în legătură

Declaratie la sectia de politie ina120 ina120 Buna ziua!! Am o problema in legatura cu un asa zis prieten al sotului meu. In urma cu vreo 4-5 ani , acet prieten ia dat un televizor (model vechi) sotului ... (vezi toată discuția)
Plangere penala you you buna ziua am si eu o intrebare care suna cam asa: mi se poate cere de catre politistii dintrun alt judet,telefonic,sa le transmit prin posta o declaratie cu ... (vezi toată discuția)
Atingere adusă onoarei şi reputaţiei unei persoane seffa seffa Buna ziua! Conform titlului vreau sa pun o intrebare, dar mai intai sa relatez speta! M-am despartit de sotul meu pe 1 Martie 2014, cauzele au fost multe. Timp ... (vezi toată discuția)