avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Amenda garda financiara persoana fizica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Amenda garda financiara persoana fizica

pt ca asa erau vremurile in 2006 am primit o amenda de 20 000 de lei(ron),mi-a respins instanta contestatia.
cu noile regui nu mai pot plati impozitele inainte de a plati amenzile,cand se prescrie si daca se prescrie acea amenda va rog frumos un raspuns.
Multumesc !B-)
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 12:14, 15 Ianuarie 2016
Nu se prescrie niciodata, daca din cand in cand vi se trimite cate o instiintare, somatie care intrerupe termenul de prescriptie si de la acea data curge un nou termen de prescriptie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen prescriere amenzi sabrina__cr sabrina__cr Cunostiinta are ameniz d e 300.000 lei ultima primita in 2010 nu are bunuri sau loc dee munca de pe urma caruia sa ii poata f retinuta o anume suma ... (vezi toată discuția)
Prescriere amenda Angela Stancioi Angela Stancioi buna ziua, administratorului unui SRL a primit in 2006 o amenda pt nedeunerea situatiilor financiare la data de 30.04.2006; mentionam ca situatiile a fost ... (vezi toată discuția)
Amenda rutiera din 2014 descoperita in 2023 Alexp_ Alexp_ Buna ziua! Am fost instiintat azi (20.03.2023) de la taxe si impozite de o amenda din aprilie 2014 ca am traversat nergulamentar strada, ca vor trimite ... (vezi toată discuția)