avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Banca de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Banca de credit

In anul 2007 am luat un credit pentru masina iar in 2014 l-am achitat ,insa la inceputul anului 2014 din cauza unei intarzieri de 2 luni am fost raportati la BIROUL DE CREDIT .Exista o posibilitate sa se stearga aceasta raportare pentru a beneficia de un nou credit? Multumesc anticipat pentru raspuns !
Cel mai recent răspuns: mihaelacava , utilizator 10:35, 16 Ianuarie 2016
Datele din biroul de credit se pastreaza timp de 4 ani de la ultima actualizare transmisa de banca. Daca ati fost raportati in mod corect singura varianta este sa asteptati sa treaca cei 4 ani.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Biroul de credit mpe mpe Buna ziua, numele meu este Mirel si am inceput acest topic deoarece ma aflu intr-o mare dilema. In urma cu multi ani, am beneficiat de niste carduri de ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati stancumihai85 stancumihai85 As dori sa va expun o problema In anul 2015 luna 01 mi sa pus poprire pe salariu pentru un credit acordat in 2010 (nu contest poprirea).In 2015 luna 08 sa ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutați cu un raspuns stancumihai85 stancumihai85 As dori sa va expun o problema In anul 2015 luna 01 mi sa pus poprire pe salariu pentru un credit acordat in 2010 (nu contest poprirea).In 2015 luna 08 sa ... (vezi toată discuția)