Cum pot contesta faptul ca am fost pontat cu un numar de ore nemotivate, in conditiile in care firma nu dispune de un sistem de pontare electronic (ex.: cu cartela) si (din cate stiu) nici de camere de luat vederi, mijloace prin care s-ar putea dovedi ora la care am intrat/iesit din unitate? La biroul Personal mi s-a comunicat ca asa a decis directorul, fara sa mi se dea vreun document. Mentionez ca nu este prima data cand mi se intampla acest lucru. In realitate, aceste lucruri sunt razbunari ale directorului determinate de activitatea mea sindicala. Evident, directorul poate oricand sa ceara unor subordonati servili sa dea delaratii false care sa-i sustina decizia. Dar, sunt acestea suficiente?
Intrebare, in cazul asta in care pontajul dovedeste ca angajatul a fost 8 h pe zi la munca conform contractului insa intradevar acesta a lipsit dar nu este nicaieri dovada si nici avertizarea ca a lipsit dar i se efectueaza incetare colaborare pe motivul orelor nemotivate.
Poate sa obtina castig de cauza angajatul, in ideea in care i s-a acceptat lipsa de ore.