avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Desfiintare gradinita
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Desfiintare gradinita

Buna ziua,
Gradinita unde merge fiul meu este situata langa un bloc care este incadrat in clasa 1 de risc seismic cu bulina rosie.
O persoana care nu are copilul la aceasta gradinita a depus o reclamatie spunand ca se teme pentru siguranta copiilor in cazul unui cutremur sa nu cada cladirea cu bulina peste gradinita.
Acum reclamatia a ajuns pana la nu stiu ce directie de siguranta si la ministerul invatamantului si se vorbeste despre inchiderea gradinitei.
Intrebarea mea este ce putem face noi ca gradinita sa nu fie desfiintata si copii mutati?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Inchidere gradinita poe.aly poe.aly Buna ziua, Am si eu cateva nelamuriri. In primul rand vreau sa va zic, ca in cladirea despre care va vorbesc isi exercita activitatea o gradinita si doua ... (vezi toată discuția)
Avarie apartament incadrat in clasa 1 de risc seismic. Artigas Artigas Urmatoarea situatie: Proprietarul apartamentului situat la etajul superior produce daune grave apartamentului situat la etajul inferior (inundatii),prin ... (vezi toată discuția)
Despagubire in caz de cutremur din partea statului CarolPopescu85 CarolPopescu85 Buna ziua, Imi cer scuze in cazul in care acest subiect a mai fost abordat in forum - as dori sa stiu daca in cazul unui dezastru precum prabusirea unu bloc ... (vezi toată discuția)