avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubire in caz de cutremur din partea statului
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubire in caz de cutremur din partea statului

Buna ziua,

Imi cer scuze in cazul in care acest subiect a mai fost abordat in forum - as dori sa stiu daca in cazul unui dezastru precum prabusirea unu bloc de apartamente din Bucuresti incadrat in risc seismic categoria 1 neconsolidate, provocat de un cutremur exista vreo lege ce ar putea reglementa o metoda de despagubire pentru proprietarii respectivelor apartamente sau relocare, etc.

Vin cu aceasta intrebare deoarece observ ca lista de blocuri incadrate in risc seismic nivel 1 a fost marita si actualizata ieri, aici [ link extern ]
Cel mai recent răspuns: CarolPopescu85 , utilizator 14:23, 17 Mai 2017
Propietarii apartamentelor din imobile de locuit in comun inregistrate in risc seismic ,pot fi desopagubiti numai in situatia in care detin asigurarea locuintei care sa contina si risc seismic
Multumesc pentru raspuns! Cu alte cuvinte, daca locuiesc intr-un bloc cu bulina rosie pe care nu mi-l va asigura nicio agentie, nu voi primi nicio despagubire in cazul unei calamitati de genul asta, corect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare obligatorie locuinta ovi47 ovi47 Matusa mea locuieste intr-un bloc cu bulina rosie. Am fost la UNICA si mi-au spus ca , pentru apartamentele aflate in aceste blocuri , nu se face asigurare. In ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa stiu daca proprietarul unui apartament ... AndMarin AndMarin Buna ziua, As dori sa stiu daca proprietarul unui apartament incadrat la clasa de risc seismic 1 are vreo raspundere penala in fata chiriasului sau ... (vezi toată discuția)
Asigurare cristina.00 cristina.00 proprietarii care locuiesc in blocurile catalogate cu risc seismic 1(bulina rosie) sunt obligati sa isi asigure locuinta? (vezi toată discuția)