avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Model 2016 ITL 001
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Model 2016 ITL 001

Va rog sa ma lamuriti!
Casa in care locuiesc este in co-proprietate cu fiul meu. In 2014 fiul meu a infiintat un SRL al carui sediu social,prin contractul de comodat este intr-o camera de la parter de 16 mp.Firma nu suporta cheltuieli de intretinere,nu plateste impozit.
Activitatea firmei nu se desfasoara la sediul social .Fiul meu a cumparat un TIR
care este inchiriat pe baza unui contract unei firme de specialitate cu sediul in alt loc Pe baza de contract deprestatari de servici o firma specialzata tine contabilitatea firnei avand sediul in alt loc.
Cum trebuie sa completez formularul? Este corect sa bifez pct.VII a ????
avand in vedere ca se poate delimita suprafafa camerei de 16 mp?
Astept lamuriri
VULPY

Alte discuții în legătură

Contract comodat sediu firma hpuiu hpuiu Buna ziua, Am un SRL al carui sediu a expirat, cum nu mai am posibilitatea de a prelungi sediul la fosta adresa, as dori sa mut sediul firmei in ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladirile persoanelor fizice cu sediu social pfa dmlDML2005 dmlDML2005 Buna ziua, Intrebarea mea este relativ la impozitul pe cladiri in cazul existentei la adresa respectiva a unui sediu social de PFA/firma pentru anul ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie fiscala 2016 itl-001 dana florea dana florea Suntem în următoarea situaţie: Sediu de firmă, în apartament locuit, cu contract de comodat pentru o cameră, cu indicarea camerei pe releveu cadastru ... (vezi toată discuția)