avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Poprire salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Poprire salariu

Buna ziua. Va roga sa ma ajutati cu un raspuns, in urmatoarea problema:
parintii mei vor sa faca un imprumut financiar de la o institutie, eu sunt girant. Cei de la institutie pot cere direct angajatorului poprire pe salariu? Stiu ca doar prin hotarare judecatoreasca se poate cere acest lucru. Pe adeverinta este stipulat ca la cererea lor (directa, nu este stipulat ca prin executare silita sau hotarare judecatoreasca), pot cere poprire pe salariu. Sub incidenta carei legi se supune aceasta problema? Codul de Procedura Civila art. 728? Va multumesc anticipat. O zi buna
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:04, 15 Ianuarie 2016
Intra sub incidenta Codului de procedura civila, art.781 si urm.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu laur7901 laur7901 Buna ziua - in calitate de girant pentru un debit, s-a emis hotararea judecatoreasca de retinere din salariu; - la data de azi aceasta hotarare si titlul ... (vezi toată discuția)
Referitor la poprire carpaho carpaho Noi ca societate, am primit de la un birou individual al executorilor judecatoresc ...... o poprire pentru intirzierea la plata a unui imprumut pentru o ... (vezi toată discuția)
Debit restant blanshic blanshic Buna seara! Am si eu o mare problema cu un debit restant foarte mare la EOS KSI ce reprezinta consecinta nerespectarii contractului de credit semnat la data ... (vezi toată discuția)