avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prescriere credit
Discuție deschisă în Executare silită

Prescriere credit

Buna ziua,
In anul 2007 am facut un credit la Piraeus Bank,cu incheire in anul 2012.Ultima plata facuta a fost in aprilie 2010.
In ianuarie 2014-am fost executata silit, n-am primit hotararea ,deoarece la adresa din buletin nu mai locuiam.pe baza acestei execuatri silite in luna noiembrie 2014 mi s-a pus poprire pe contul de salariu.
Intrebarea mea este daca la data executarii silite si anume ianuarie 2014, creditul n-a fost prescris? unde ma pot interesa si daca a fost prescris cum pot sa anulez aceasta executare.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:02, 15 Ianuarie 2016
Asta chiar nu mai contează, trebuia sa fi făcut contestatie atunci, în termen de 15 zile de când ați aflat ca sunteți executata silit, acuma sunteți în executare și aceasta va dura pana achitat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu Sorinned Sorinned Buna ziua, La angajator a ajuns o adresa de infiintare poprire pentru suma de 7800 euro (echivalent lei) reprezentand restanta neachitata la un credit luat ... (vezi toată discuția)
credit prescris... cos11 cos11 Buna ziua! Ma numesc Cosmin si am ceva nelamuriri in privinta unui credit ce ia fost acordt sotiei: In ianuarie 2012 sotia a facut un credit la ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit consum 2007 gngn gngn Buna ziua, Soacra mea a luat in anul 2007 un credit de nevoi personale de la Piraeus Bank. In anul 2015 banca a executat silit acel credit care a avut ... (vezi toată discuția)