avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

poprire salariu

Buna ziua,
La angajator a ajuns o adresa de infiintare poprire pentru suma de 7800 euro (echivalent lei) reprezentand restanta neachitata la un credit luat de la Piraeus Bank in 2007, in valoare de 18000 euro.
Adresa este sosita de la un BEJ la solicitarea Garanta Asigurari ce are ca sediu ales pt comunicare a documentelor procedurale, sediul SC Top Factoring SRL.
Mentionez ca ultima plata facuta de mine a fost in iunie 2014, si deasemeni mentionez ca nu am stiut nimic de aceste demersuri, din 2012 schimbandu-mi domiciliul ce-l aveam la data contractarii creditului. Defapt, in adresa de poprire cat si in hotararea de incuviintare a executarii silite (sosita in copie la angajator si datata 12.09.2017), este mentionata vechea mea adresa de domiciliu.
Este legala Procedura eu nefiind instiintat de eventuala cesiune a contractului catre un tert?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:27, 12 Octombrie 2017
Buna ziua,
Trebuie sa faceti contestatie la executare si sa invocati prescriptia.
Contestatie la executare silita in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta. Puteti invoca prescriptia. Inainte de a demara va recomand sa primiti si un punct de vedere de la o persoana avizata, pentru a fi sigur ca aveti sanse reale de castig.
Ultima modificare: Joi, 12 Octombrie 2017
Company Advising, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie imobiliara florin-sebi florin-sebi buna ziua, as dori daca stie cineva cum sa procedez in situatia mea , am primit vineri 15.04.2016 o somatie imobiliara de 15 zile de la un executor ... (vezi toată discuția)
Executare silita - recuperator kruk prin investcapital alx_01 alx_01 Buna ziua, In anul 2008, s-a contractat un imprumut de la Unicredit Bank in valoare de 6300 eur. Pe 24.09.2012 creditul a fost executat de banca si ... (vezi toată discuția)
Executare silita lmlcmr lmlcmr Astazi am primit un sms de la banca cum ca mi-a fost blocat contul de salariu pentru o poprire. Am luat legatura cu executorul respectiv, am fost sunata si de ... (vezi toată discuția)