Buna ziua,
La angajator a ajuns o adresa de infiintare poprire pentru suma de 7800 euro (echivalent lei) reprezentand restanta neachitata la un credit luat de la Piraeus Bank in 2007, in valoare de 18000 euro.
Adresa este sosita de la un BEJ la solicitarea Garanta Asigurari ce are ca sediu ales pt comunicare a documentelor procedurale, sediul SC Top Factoring SRL.
Mentionez ca ultima plata facuta de mine a fost in iunie 2014, si deasemeni mentionez ca nu am stiut nimic de aceste demersuri, din 2012 schimbandu-mi domiciliul ce-l aveam la data contractarii creditului. Defapt, in adresa de poprire cat si in hotararea de incuviintare a executarii silite (sosita in copie la angajator si datata 12.09.2017), este mentionata vechea mea adresa de domiciliu.
Este legala Procedura eu nefiind instiintat de eventuala cesiune a contractului catre un tert?
Contestatie la executare silita in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta. Puteti invoca prescriptia. Inainte de a demara va recomand sa primiti si un punct de vedere de la o persoana avizata, pentru a fi sigur ca aveti sanse reale de castig.
Executare silita
lmlcmr
Astazi am primit un sms de la banca cum ca mi-a fost blocat contul de salariu pentru o poprire. Am luat legatura cu executorul respectiv, am fost sunata si de ... (vezi toată discuția)