avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie imobiliara
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie imobiliara

buna ziua, as dori daca stie cineva cum sa procedez in situatia mea , am primit vineri 15.04.2016 o somatie imobiliara de 15 zile de la un executor judecatoresc in urma unui credit luatde la Piraeus Bank in 2007 si neachitat, am o casa luata anul trecut impreuna cu sotia mea,suntem amandoi proprietari, as dori sa stiu daca am sanse sa obtin un termen de cateva luni pt a achita datoria , mentionez ca am luat 5600 de euro ,am platit vreo 6 rate si acum mia venit 9066 de euro de plata, mentionez ca acum sunt in strainatate cu sotia la munca pt a strange bani pt plata datoriilor. orice sfat e bine venit ,multumesc
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 09:40, 18 Aprilie 2016
Trebuie sa formulati contestatie la executarea silita in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta de inceperea executarii silite.Daca nu ati mai platit nici o rata pe ultimii trei ani puteti invoca exceptia prescriptiei dreptului creditorului de a obtine executarea silita.[Art.706(1) NCPC.]Oricum, este bine sa consultati un avocat cu actele pe care le aveti.
Creditele de la Banca respectivă sunt pline de clauze abuzive. Negociați cu banca o anumită sumă și faceți un angajament de plată. Înainte de asta, conservați-vă dreptul la a formula contestație și contestați somația de plată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu Sorinned Sorinned Buna ziua, La angajator a ajuns o adresa de infiintare poprire pentru suma de 7800 euro (echivalent lei) reprezentand restanta neachitata la un credit luat ... (vezi toată discuția)
Va rog frumos ...daca ma poate ajuta cineva ( credit neplatit) ionutz23 ionutz23 Buna ziua, in urma cu 2 ani am facut un credit de nevoi personale la piraeus bank, de ceva vreme nu am posibilitatea sa achit ratele integral si am ajuns in ... (vezi toată discuția)
Credit Constantin1968 Constantin1968 In 2007 am luat un credit de la Piraeus Bank. Dupa ceva timp nu am mai putut plati ratele. In martie 2012 am fost executat silit, executorul punandu-mi ... (vezi toată discuția)