avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Ce as putea sa patesc daca am preluat un srl cu ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Ce as putea sa patesc daca am preluat un srl cu datorii?

Buna ziua! In anul 2013 am fost inselat de cineva care mia vandut o firma SRL nebanuind ca acea firma avea datorii foarte mari la ANAF.Dupa ce am semnat actele la avocat si la registru comertului si la banca in acel moment a depus suma de 50 lei pentru majorare de capital urmand ca a doua zi sa primesc actele firmei,dar nu au mai venit fosti patroni.Dupa 2 ani de zile am primit de la un lichidator judiciar o notificare sa depun actele firmei, bilantul contabil deaorece firma mea era intrata in faliment. Cum m ati putea ajuta sa fac ca sa scap de acest necaz???Eu nu am nici un act despre acesta firma doar ca sunt administrator de firma.Va rog frumos sa ma ajutati ca sunt disperat.

Alte discuții în legătură

Dizolvare firma pentru nedepunerea bilantului 3 ani la registrul comertului. help! ContSters139294 ContSters139294 Buna ziua, In dec. 2005 am infiintat un srl cu asociat unic pe care am \"abandonat-o\" in voia sortii luna urmatoare. Firma nu a vandut nimic si nu are ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua. Am fost asociata si administrator (am detinut 50% din partile sociale si puteri depline) impreuna cu fostul meu sot intr-un SRL . Dupa divort am ... (vezi toată discuția)
Urmari nedepunere bilant ana_lov3s_u ana_lov3s_u Am auzit ca tarifele expertilor contabili sunt f mari pt semnarea bilantului iar firma mea a fost tot timpul in pierdere...Daca nu depun bilantul pe anul ... (vezi toată discuția)