avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii si alte documente depuse la ANAF , pe 2016
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii si alte documente depuse la ANAF , pe 2016

Buna seara,

Am o Intreprindere individuala ,turistica (pensiune) si , in 2014 si 2015 , am desfasurat activitatea in SISTEM REAL .
Acum doresc sa scimb acest mod de a-mi desfasura activitatea si doresc sa revin la NORMA DE VENIT.
Asa dori sa intreb :
- Ca declaratie trebuie sa depun , pentru 2015 si care este ultimul termen ?
- Ce declaratie trebuie sa depun la ANAF , pentru a schimba modul de desfasurare in " sistem real" , cu NORMA DE VENIT si care este termenul de depunere a acestei declaratii.
- Ce alte documente trebuie sa mai depun , ca Intreprindere Individuala,pentru a ma incadra CORECT , in noile reglementari ale Codului Fiscal ?
Cu toate multumirile de rigoare !!!
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 15:38, 19 Ianuarie 2016
1. 200, 25.05
2. 220 - 31.01
3. 600

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Optiunea pentru tipul de impozit pe venit Vlad2013 Vlad2013 Buna seara , In noiembrie 2014,am deschis o Intreprindere individuala in domeniul turismului . Am o pensiune .Am depus la ANAF o declaratie privind venitul ... (vezi toată discuția)
Declaratii 2015 pfa Eugenia Dana Funie Eugenia Dana Funie PFA infiintat in 2013, impozitare in sistem real. Ce declaratii trebuie depuse in 2015 si care sunt termenele de depunere? (vezi toată discuția)
Termen de depunere declaratia 220 Silvasanu Silvasanu Buna ziua, La inceputul anului, in 2 ianuarie 2014 am intrebat cand se depune, printre altele, declaratia 220 si mi s-a spus ca pana in 31 ianuarie ,iar acum ... (vezi toată discuția)