avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Creanta neincasa de la PF an 2011
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Creanta neincasa de la PF an 2011

Buna seara,

Am si eu urmatorul caz:

In anul 2011 a fost vanduta o usa cu o valoare de 12.700 (lei) TVA inclus catre o persoana fizica. Acum la inventariere in 2015 aceasta suma ramane inca neincasata. Am incercat sa iau legatura cu persoana respectiva dar nu s-a putut. Cum voi proceda pentru acest lucru?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 21:37, 15 Ianuarie 2016
O veti trece la pierderi ....
Clientul nu mai este obligat sa o achite intrucat poate invoca prescristia datoriei.
Insa, daca totusi o va face, dvs. puteti sa ...nu refuzati incasarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi neincasate - trecere pe cheltuieli gabi.b gabi.b Din perioada mai 2008 - noiembrie 2008 am facturi emise catre clienti si neincasate in valoare de 3125 lei + TVA. Pentru a nu mai aprea cu acest sold la ... (vezi toată discuția)
Am clienti neincasati cu solduri de peste 7 ani. rux2008 rux2008 Buna ziua! Am clienti neincasati cu solduri de peste 7 ani. Ce pot face? Cum se contabilizeaza? Se intregistreaza ca si compesare pe cheltuiala nedeductibila ... (vezi toată discuția)
Clienti neincasati tudorani tudorani In contul \'clienti incerti\' exista o suma care reprezinta un client neincasat, client care nu a fost dat in judecata, s-a incercat recuperarea pe cale ... (vezi toată discuția)