avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare la angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare la angajare

In 2008 mi am dat demisia iar peste 2 luni m am reangajat la aceeasi unitate sanitara in urma unui concurs. Cand am plecat aveam salariul 1302 iar la reangajare am primit 1260. Precizez ca am vechime 35 ani si actualmente am un salariu mai mic decat colege din aceeasi generatie. Ce as putea face pentru a intra in drepturile salariale depline?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:17, 15 Ianuarie 2016
Nu prea mai aveti ce sa faceti acum, trebuia sa contestati decizia de stabilire a salariului la data comunicarii acesteia.

Art. 171C.mun.
(1) Dreptul la acţiune cu privire la drepturile salariale, precum şi cu privire la daunele rezultate din neexecutarea în totalitate sau în parte a obligaţiilor privind plata salariilor se prescrie în termen de 3 ani de la data la care drepturile respective erau datorate.
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare oniciucdan oniciucdan am fost numit in urma unui concurs organizat de ministerul educatiei in functia de inspector scolar general adjunct in noiembrie 2008 (pentru judetul ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie in legea 85/2016 privind diferente salariale enesculucia enesculucia Esista in legea 85/2016 si Normele metodologice de aplicare a legii nr 85 /2016 privind diferentele salariale cuvenite personalului didactic din invatamantul ... (vezi toată discuția)
Contract de munca valiblonda valiblonda am lucrat la un coafor cativa ani,atunci am convenit sa nu mi se plateasca pentru vechime ca mai bine primesc banii in mana mai multi . acuma daca deschid ... (vezi toată discuția)