avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Prelungire perioada de suspendare pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Prelungire perioada de suspendare pfa

am un pfa si este suspendat din 2012 pana in 2015. pot sa mai prelungesc suspendarea?????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:26, 17 Ianuarie 2016
Perioada de suspendare a activitatii unei PFA este de maxim 3 ani .

In conditiile in care perioada de suspendare a activitatii a expirat, adunarea generala a asociatilor/actionarilor sau titularul PFA, II, IF poate opta pentru una din variantele : prelungirea duratei de suspendare activitate, reluarea activitatii sau dizolvarea / lichidarea / radierea societatii.
[ link extern ] /
Ultima modificare: Duminică, 17 Ianuarie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

01.05.2012 a expirat perioada de suspendare firma , ce fac? elicoidal elicoidal azi e 2.05.2012 si ieri 01.05.2012 , a expirat perioada de suspendare firma , 3 ani ce pot sa fac? le activez 2-3 luni si apoi pot sa le suspend din nou 3 ... (vezi toată discuția)
Dizolvare-lichidare srl Marianaaa Marianaaa Am infiintat un srl, eu fiind unic actionar si totodata administratorul firmei..Nu a desfasurat nicio activitate de la data infiintarii si pana in ... (vezi toată discuția)
Lichidare si radiere srl revenco77 revenco77 Sunt asociat unic la un SRL infiintat in decembrie 1990 pe o “durata de viata” de 25 de ani, deci in decembrie 2015 expira valabilitatea documentelor de ... (vezi toată discuția)