avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... CASS si CAS pe un PFI daca sunt si angajat cu ctr?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

CASS si CAS pe un PFI daca sunt si angajat cu ctr?

Buna seara,
Am citit diverse articole si tot nu m am lamurit.
Daca sunt angajata (unde mii se platesc toate contributiile) si am un PFI,trebuie sa platesc pt acesta pe lângă impozitul de 16 % si CASS si CAS?

Multumesc mult mult pt amabilitate.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 15:36, 19 Ianuarie 2016
din 2016 toti platesc indiferent daca sunt angajati sau nu.
Scutiri doar pt pensie pt pensionarii si cei care au realizat in 2015 sub plafon
Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2016
Vlajoaga Robert Mihai PFA, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cas si cass activitati independente (limite, scutiri) dona77 dona77 Buna seara, Pentru activitati independente (profesii liberale), as avea nevoie, din practica, de cateva clarificari/confirmari privind CAS si CASS datorate, ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat președinte asociație AsociatiaMihaiViteazuTV1 AsociatiaMihaiViteazuTV1 <<Intrebare: Contractul de mandat pentru un presedinte al unei asociatii de proprietari se inregistreaza in revisal ? Gheorghe ... (vezi toată discuția)
Contributii colaboratori bibiutza bibiutza buna ziua eu nu reusesc sa ma lamuresc cum sta treaba cu contributiile care trebuiesc retinute celor angajati cu conventie civila...codul civil si cel fiscal ... (vezi toată discuția)