avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Stabilire pensie alimentara peste varsta de 18 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Stabilire pensie alimentara peste varsta de 18 ani

Buna ziua! Va rog,ajutati-ma si pe mine!!! Am de 3 ani un proces pentru majorarea pensiei alimentare (tatal meu e stabilit in Italia),s-a apelat la comisia rogatorie,fara rezultat,timp in care eu am implinit 18 ani,sunt in clasa XII-a si vreau sa-mi urmez studiile,iar la tribunal a cerut un nou formular de stabilire pensie ,nu majorare pentru ca eu acum sunt major,si nu stiu cum sa formulez ,eu nu imi permit avocat,va rog din suflet ajutati-ma si pe mine si aratati-mi si mie unde pot gasi un formular tip ,pe care sa il depun la tribunal,si ce acte mai trebuie depuse,si mai am o rugaminte,se poate solicita doua comisii rogatorii in acelasi dosar? Va multumesc din suflet,o zi linistita!!!
In cazul in care nu va permiteti angajarea unui avocat si avand in vedere ca nu obtineti venituri, solicitati instantei sa va desemneze un aparator din oficiu sau formulati o cerere in acest sens Serviciului de Asistenta Juridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar pensie alimentara - comisie rogatorie - fara rezultat Ellyn Ellyn Buna ziua! Va rog,ajutati-ma si pe mine cu un raspuns!!! Ma judec cu tatal copilului pentru majorarea pensiei alimentare,(tatal copilului are domiciliu in ... (vezi toată discuția)
Va rog un sfat!- pensie de întreținere catalina45 catalina45 Buna seara....in luna ianuarie .a.c. am deschis actiune pentru pensie intretinere minor. Fostul sot se afla in strainatate cu sotia, respectiv Italia. L am ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara emilia.annemarie emilia.annemarie Buna ziua,va rog sa ma îndrumați in rezolvarea unei probleme privind pensia alimentara:am divorțat iar minorul mi a fost încredințat pentru creștere cu ... (vezi toată discuția)