avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Completare Factura P.f.a.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Completare Factura P.f.a.

Sunt pfa neplatitor de tva in sistem real...,efectuez reparatii electrocasnice la domiciliu clientului si doresc ajutor pentru completare facturii.
1.Pot scrie pe factura,-reparat masina de spalat si pe deviz sa trec detaliat manopera+piese
2Pot sa trec pe factura,.prestari servicii conform deviz nr..
3.Pot sa trec detaliat pe factura,manopera,piese,(atunci mai trebuie deviz?)
Multumesc...

Alte discuții în legătură

Nir intreprindere individuala aurah aurah va rog sa imi dati un raspuns Buna seara.am o intrebare..Incep cu:am o intreprindere individuala neplatitoare de TVA, prestari servicii(service auto), dar si ... (vezi toată discuția)
Factura prestari servicii insotite de deviz teslovan florentina teslovan florentina Buna ziua.Am o intrebare: La firma x ,la departamentul contabilitate se inregistreaza facturi de prestari servicii.Pe facturile respective sunt insirate un nr. ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit, cod caen reparatii electrocasnice la domiciliu ... laureti30 laureti30 Pfa norma de venit, cod caen reparatii electrocasnice la domiciliu clientului,pe langa manopera trec si piesele pe factura si adaug si valoare trasportului ... (vezi toată discuția)