avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contopire pedepse
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Contopire pedepse

Buna ziua va rog sa ma ajutati cu o prob ,am avut o altercatie din care am primit 1000 lei amenda de la parchet pt loviri si alte violente dupa care s-a formulat plangere impotriva solutiei ,s-a repus cauza pe rol si am primit 3 luni cu suspendare am facut dar recursul a fost respins deoarece in cazier am si amenda data de parchet ,deci am primit 2 pedepse pt o fapta .Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: fordfiesta , utilizator 21:04, 26 Ianuarie 2016
bada amenda mi-a aparut in cazierul cerut de instanta ,1000 lei administrativ cand am formulat recursul instanta de recurs arata ca in anul in care cauza era pe fond am mai primit o amenda tot pt loviri si alte violent ,si din acest motiv respinge recursul .Deci pt o fapta am primit si 3 luni cu sus plus 1000 lei amenda de la parchet
mai explic odata am fost cercetat pt loviri si alte violente cauza a ajuns la parchet si am primit nup si 1000 lei amenda dupa care partea vatamata a formulat plangere impotriva rezolutiei ,care a fost acceptata si s-a dispus inceperea judecatii la terminarea procesului am fost condamnat 3 luni cu suspendare plus si amenda de la parchet .La fomularea recursului de catre mine mi-a fost respins deoarece la primirea fisei de cazier era trecuta si amenda aceea de 1000 lei si dnl judecator a spus ca am mai primit o sanctiune tot pt fapte de violenta ,deci am primit pt o fapta 2 pedepse ce mai pot face acuma .In cazierul acela care il cere instanta apare si amenda
Ordonanta procurorului nu a ramas definitiva, fiind atacata, nu inteleg de ce aparea in cazier si nici rationamentul judecatorului. Trebuia la vremea respectiva sa lamuriti problema, acum nu vad ce sa mai faceti.
la mine s-a putut intampla am luat si amenda si condamnare numai pot face nimica sa rez problema
Amenda e clar ca nu sunteti obligat sa o platiti, apare la fisc?

Alte discuții în legătură

Amenda penala marinescuioan marinescuioan intr un proces penal cu loviri si alte violente am primit 1000 lei amenda penala,am facut recurs si am primit 400 lei amenda penala,intrebarea mea ar fi in cat ... (vezi toată discuția)
Instanta : confirmare renuntare urmarire penala costyreal costyreal Buna ziua, as dori un sfat , sunt chemat in instanta impreuna cu alti 2 prieteni sub acuzatia de lovire sau alte violente, procurorul a solutionat si noi fiind ... (vezi toată discuția)
8 zile ingrijiri medicale mariusuca mariusuca daca nu vreau sa ma impac cu partea vatamata ce preapsa pot sa primesc. multumesc (vezi toată discuția)