avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Insarcinata-lovire si alte violente fara dovezi
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Insarcinata-lovire si alte violente fara dovezi

Buna ziua! Din pacate,am trecut printr-o situatie foarte urata,am fost lovita de prietenul meu desi sunt insarcinata ( cu copilul lui). Nu a lasat urme pe corp,insa ma distrus psihic,nu e vorba doar de o palma ,sa ajuns aproape la o bataie serioasa.Cum poti demonstra ca cineva te-a lovit daca nu am dovezi ? Asa cum eu pot sa sustin ca m-a lovit,el poate sa nege si sa scape ,ce pot sa fac sa nu se mai repete aceasta situatie?
Nu ati avut niciun martor sau vreun medic la care sa va fi dus dupa?
Nu.Eram la el acasa cand ma lovit si nu mi-a lasat urme,mi-am aparat zona burti. Sunt costienta ca nu am ce sa fac atata timp cat nu am cum demonstra,politia ar putea spune ca mint in lipsa unor dovezi.
Incheiati aceasta relatie si poate nu se mai repeta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Batut de jandarmi nutzu3032 nutzu3032 buna ziua! intro seara am stat cu prieteni pana tarziu afara,dupa un timp au ajuns jandarmi ,ne-au legitimat si eu am intrebat ca ce sa intamplat atunci oameni ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am o problema mare in data de 14 eu si soțul meu ... elisabeta93 elisabeta93 Buna seara. Am o problema mare In data de 14 eu si soțul meu am avut in conflict neplăcut deoarece eu am greșit fata de soțul meu acum 2 ani l am ... (vezi toată discuția)
Problema! raul_bonea raul_bonea Cineva mi-a furat un lant si o bratara de aur de acasa stiu sigur cine a fost dar nu am martor azi din fericire a dat iar pe la mine i-am aplicat o corectie ... (vezi toată discuția)