avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imprumut bancar cu ipoteca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imprumut bancar cu ipoteca

Buna dimineata,...,apartamentul in care locuiesc impreuna cu sotul,doi copii minori si bunica sotului,este ipotecat in urma unui imprumut facut de fratele sotului si sotia lui,la Volsbank,fratele fiind copropietar cu o mica parte.Am facut diferite cereri la vremea aceea sa preluam ipoteca si sa facem novatie,dar banca ne_a refuzat pe motiv ca sotia imprumutantului nu semneaza.Acum acestia au divortat,imprumutantul a declarat ca e in imposibilitatea de a plati ratele si tot fara rezultat.Oare banca Transilvania are alte reguli,pentru ca in momentul asta bunica se afla in spital intr_o stare grava si doreste sa ne cedeze macar partea ei noua sa nu intre cumnatul la succesiune in dreptul ei,chiar daca acesta sustine ca e de acord sa ramanem noi cu apartamentul ,nu avem incredere in cuvantul lui.Sau se poate da o declaratie in fata unui avocat sau notar care sa fie legala in cazul in care cumnatul se ridica cu pretentii?Va rog ,orice informatie este de folos.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 13:52, 17 Ianuarie 2016
Ipoteca este pe tot apartamentul sau doar pe cota parte a fratelui sotului dvs.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Novatia kikke kikke Acum cca 4 ani s- facut un imprumut bancar ipotecar.Imobilul are un propietar si 2 copropietari,respectiv bunica materna si 2 frati,acestia obtinand dreptul ... (vezi toată discuția)
Donatie kikke kikke buna ziua,intrebarea mea se refera in mod special notarilor,dar si cine are notiune imi poate raspunde.Bunica doreste sa-si transfere dreptul de proprietate ... (vezi toată discuția)
Transfer de ipoteca kikke kikke buna ziua si la multi ani pentru toti utilizatorii....intrebarea mea este urmatoarea;pot deschide un proces pentru a obliga pe fratele meu sa-si transfere ... (vezi toată discuția)