Buna dimineata,...,apartamentul in care locuiesc impreuna cu sotul,doi copii minori si bunica sotului,este ipotecat in urma unui imprumut facut de fratele sotului si sotia lui,la Volsbank,fratele fiind copropietar cu o mica parte.Am facut diferite cereri la vremea aceea sa preluam ipoteca si sa facem novatie,dar banca ne_a refuzat pe motiv ca sotia imprumutantului nu semneaza.Acum acestia au divortat,imprumutantul a declarat ca e in imposibilitatea de a plati ratele si tot fara rezultat.Oare banca Transilvania are alte reguli,pentru ca in momentul asta bunica se afla in spital intr_o stare grava si doreste sa ne cedeze macar partea ei noua sa nu intre cumnatul la succesiune in dreptul ei,chiar daca acesta sustine ca e de acord sa ramanem noi cu apartamentul ,nu avem incredere in cuvantul lui.Sau se poate da o declaratie in fata unui avocat sau notar care sa fie legala in cazul in care cumnatul se ridica cu pretentii?Va rog ,orice informatie este de folos.
Novatia
kikke
Acum cca 4 ani s- facut un imprumut bancar ipotecar.Imobilul are un propietar si 2 copropietari,respectiv bunica materna si 2 frati,acestia obtinand dreptul ... (vezi toată discuția)
Donatie
kikke
buna ziua,intrebarea mea se refera in mod special notarilor,dar si cine are notiune imi poate raspunde.Bunica doreste sa-si transfere dreptul de proprietate ... (vezi toată discuția)
Transfer de ipoteca
kikke
buna ziua si la multi ani pentru toti utilizatorii....intrebarea mea este urmatoarea;pot deschide un proces pentru a obliga pe fratele meu sa-si transfere ... (vezi toată discuția)