avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Formular 604 anaf
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Formular 604 anaf

Buna ziua!Imi puteti spune va rog,daca alocatia copilului si pensia de intretinere din partea tatalui,trebuiau trecute in formularul 604?mentionez ca eu sunt persoana fara venit.Si daca da,care ar fi consecintele?Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Formularul e411 madyy26 madyy26 Buna ziua, o sa va relatez problema mea.Eu, soțul si copilul locuim in Spania si am solicitat in Romania alocația de stat pentru copil(7luni), depunând la ... (vezi toată discuția)
Copil nascut in germania - drepturi anca f anca f va rog sa ma lamuriti daca este cazul pentru completarea formularelor E401 si 411 in cazul nostru: - copil nascut in germania din mama romanca si tata ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara minor cu un parinte angajat in germania iolaru iolaru Fostul meu sot se afla in Germania, cu actuala lui familie, unde lucreaza, cu contract de munca. Am aflat recent de la o cunostinta al carei sot lucreaza in ... (vezi toată discuția)