avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar judecat in apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar judecat in apel

am dosar la curtea de apel craiova in stadiu de APEL.
am declarat la judecatoria dr.tr.severin calea de atac extraordinara REVIZUIREA conform art.453 cpp,ali.f pentru acelasi dosar care se afla la curtea de apel.
Curtea de apel craiova nu trimite dosarul la judecatorie pentru solutionarea REVIZUIRII.
In acest caz prin declararea caii de atac extraordinare REVIZUIREA se mai poate continua judecarea apelului la curtea de apel craiova ????
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:10, 19 Ianuarie 2016
Tot nu se poate.

La ce încheieri sau hotărâri va referiți?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calea de atac impotriva unei decizii penale. _Alin_ _Alin_ Instanta Tribunalului a emis o hotarare numind-o ,,Sentință'' Impotriva acestei sentinte penale, am declarat ,,Apel'' conform art. 408 CPP. Apelul a fost ... (vezi toată discuția)
Camera preliminara- cum se ataca o hotarare definitiva? danielbaran danielbaran cum atac o decizie definitiva a judecatorului camerei preliminare prin care reapinge plangerea impotriva ordonantei procurorului de neincepere a urmaririi ... (vezi toată discuția)
Revizuire respinsa cati cati 18.01.2017 Ora estimata: 08:30 Complet: C14 C.P./FOND Tip solutie: respinge cererea Solutia pe scurt: În baza art. 459 alin. 5 Cpp rap. la art. 452-453 ... (vezi toată discuția)