avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Aplicarea Legii nr. 193/2000 in speta
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Aplicarea Legii nr. 193/2000 in speta

Buna seara!legea mai sus mentionata mai este in vigoare?As dori sa inchid cateva abonamente la o firma de telefonie mobila,inainte de expirarea contractului si as vrea sa stiu daca legea aceasta ma poate ajuta.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:28, 17 Ianuarie 2016
esta, dar cu ce va ajuta ?
puteti sa iesiti cand vreti dvs din contract, insa asta nu anuleaza dreptul furnizorului la despagubiri. mergeti intai la ei si vedeti ce pretentii au.
Ultima modificare: Duminică, 17 Ianuarie 2016
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de telefonie mobila GrozaMircea GrozaMircea Am solicitat preaviz de 30 de zile de la firma de telefonie mobila [EDITAT] care expira pe data de 18.01.2011 deoarece atunci imi expira contractul in urma ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet wireless mishu83 mishu83 Mi-am facut contract pentru internet cu Zapp(Cosmote) acum 2 luni pe perioada de 24 luni. As dorii sa stiu daca cu noua lege (de reziliere a contractelor ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante!!!!! rheea23 rheea23 .acum 2 ani mi.am facut un abonament la [furnizor telefonie],toate bune si frumoase pana anul trecut in lna iulie cand nu am mai putut sa plates deoarece mama ... (vezi toată discuția)