avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua - drept de vizita minor in Cehia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua - drept de vizita minor in Cehia

buna ziua,,,am si eu o problema....
eu ma aflu in Republica Ceha unde am avut o relatie de un an si jumate cu o femeie slovaca,fara sa fim casatoriti, cu care am un copilas de 3 luni.......
in luna decembrie ne-am despartit,,,pentru un timp m-a lasat sa vad copilul,,dar acum nu ma mai lasa sa-l vad.,,,,,este legal ce face ea?????
ce as putea face in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: ContSters377496 , utilizator 00:22, 18 Ianuarie 2016
Nu este legal, dar pentru rezolvare trebuie să apelați la autoritățile din Cehia, și la legislația de acolo. Din România nu puteți întreprinde nici o acțiune în instanță, de vreme ce copilul și mama acestuia au domiciliul legal acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces la copii anette24 anette24 buna asi avea o intrebare eu cu barbatul cu cine am stat nu am fost casatoriti dar avem 2 copilasi si neam despartit,copii sunt la el pt ca sunt pe numele lui ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla ce cladiri terenuri detine o persoana? gabimc gabimc Buna seara Situatia este urmatoarea : tatal meu a decedat in decembrie 2009, eu afland intamplator de acest lucru dupa un an si jumatate. Eu sunt fiica ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine ca tatal sa isi viziteze fiica numai in prezenta mea, a mamei? DREX DREX Buna ziua, ma numesc Camelia, am 40 de ani si acum 5 ani am cunoscut un om deosebit, ziceam eu, dupa aproape un an ne-am casatorit. Sotul meu a mai fost ... (vezi toată discuția)