avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Acces la copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Acces la copii

buna asi avea o intrebare eu cu barbatul cu cine am stat nu am fost casatoriti dar avem 2 copilasi si neam despartit,copii sunt la el pt ca sunt pe numele lui si nu a lasat sa duc cu mine cand mam mutat de la el !!!de atunci nici nu ma lasa sal vad pe copii....intrebarea mea este ca poate sa faca asa ceva sa nu ma lasa la copii???si ce pot face?multumesc:sorry:
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:09, 18 Iulie 2016
Sa cereti in instanta sa exercitati impreuna autoritatea parinteasca, locuinta copiilor sa fie la el ( daca sunt ingrijiti ok) si sa se stabileasca un program de relatii personale cu copiii.
Pe calea ordonantei presedintiale , cereti sa se stabileasca un program provizoriu pana cand se termina procesul pe calea dreptului comun.
Daca credeti ca nu va descurcati in instanta, apelati la avocat. Daca nu va permiteti unul, cereti in instanta ajutor public judiciar.
Daca aveti locuinta cu acte si aveti si loc de munca ati putea sa obtineti dvs. minorii.
Chiar daca el nu vrea problema se poate rezolva mai repede sau mai incet in functie de mai multe lucruri.

Este foarte grav faptul ca va interzice sa vedeti minorii si ar trebui actionat cat mai urgent cu putiinta in sensul de a obtine hotarare judecatoreasca si sa fie si executata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine poate face cerere de ordonanta presedintiala? deos deos sunt in proces de custodie cu concubina. avem o minora de 4 ani. fiindca nu ne mai intelegem, ne-am despartit. concubina a deschis proces de custodie si vrea ... (vezi toată discuția)
Buna seara! as dori sa va rog sa ma ajutati cu o parere avizata. ... Maria MM. Maria MM. Buna seara! As dori sa va rog sa ma ajutati cu o parere avizata. Acum cateva luni sotia mea a parasit domiciliul conjugal luand-o si pe fiica noastra cu ea. ... (vezi toată discuția)
Divort almawap almawap sunt casatorit de un an si jumatate din care a rezultat o fetita. La 7 luni cand avea fetita, sotia s-a gandit ca trebuie neaparat sa plece in strainatate ... (vezi toată discuția)