avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Termen depunere declaratie 200
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Termen depunere declaratie 200

Inteleg ca trebuie sa depun declaratia 200 cu veniturile din anul trecut pentru PFA-ul meu, in vederea regularizarii. Exista un termen limimta pana cand trebuie sa depun aceasta declaratie?
Cel mai recent răspuns: edina , utilizator 10:43, 18 Ianuarie 2016
25 mai inclusiv
Multumesc pentru raspuns!

Ce altceva ar trebui depus pana atunci, inafar de declaratia 600 pana pe 31 ianuarie?
Declaratia 220 in baza careia vi se calculeaza platile anticipate la impozit si sanatate (CAS). (31.01.2016)
Pana la 25 februarie, daca de anul acesta sunteti si platitor de TVA, insa anul trecut nu ati fost, depuneti si 392B.
Daca erati platitor de TVA de anul trecut, depuneti si 094 (31.01.) SI 392A (25.02.2016)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 094 CORNEA ADRIAN CORNEA ADRIAN Buna ziua Am un PFA. Am cifra de afaceri sub 100 000 euro. Sunt platitor de TVA lunar, Trebuie sa depun Declaratia 094 ? Daca nu, va rog sa imi spuneti daca ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale pfa teo53 teo53 Am un PFA( coafor) infiintat si inregistrat in mai 2014, ce declaratii fiscale si pana la ce data trebuiesc depuse? Multumesc pt raspuns! (vezi toată discuția)
Declaratii i.i.-neplatitoare de tva, mai exact la o florarie? HugoM HugoM Ce declaratii trebuie sa depun la o I.I. -neplatitoare de tva pe care am infiintat-o in 2013-2014..am citit undeva ca trebuie sa depun 010 si 070 inafara de ... (vezi toată discuția)