avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... divort, partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

divort, partaj

buna ziua..Vreau sa divortez si as dori sa stiu daca dupa 19 ani de casatorie, in care am locuit in apartamentul socrilor mei ( nu este facuta succesiunea) ce drepturi am la acest apartament..mentionez ca am 2 copii , unul de 19 ani (care are schizofrenie paranoida, si altul este minor ) multumesc!
ce vrea sa spuna un caz similar?? asemanator cu ce?? scuze!!:sorry:
Nu aveți dreptul la mostenire la soacra nici după 50 de ani.
am inteles, deci nu am nici o sansa..multumesc..
Da,ați confundat probabil moștenirea cu alta instituție juridica În aplicabila în cazul dvs.
Mostenitorul socrilor dvs este sotul dvs. Chiar daca ramaneti casatorita , apartamentul este bun personal al sotului, dvs. nu aveti nici un drept de proprietate asupra ap. respectiv.

Alte discuții în legătură

Partaj,divort bitzic22 bitzic22 buna ziua.am o nelamurire,soacra mea,casatorita de mai bine de 20 ani se cearta cu sotul ei.acesta o agreseaza fizic atat pe ea cat si pe cumnata mea, le ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! suntem intro incurcatura cu soacra , ea vrea sa ne ... stefan-lili stefan-lili Buna ziua ! Suntem intro incurcatura cu soacra , ea vrea sa ne dea in judecata pt a evacua locuinta . Locuim impreuna de 30 ani ,dupa decesul socrului sotia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,urmează sa înaintez divorț,avem doi copii minori,avem ... Porojan Daniela Porojan Daniela Buna ziua,urmează sa înaintez divorț,avem doi copii minori,avem bunuri dobândite in timpul căsătoriei,in schimb casa care s-a ridicat și finalizat in ... (vezi toată discuția)