avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! Suntem intro incurcatura cu soacra , ea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! Suntem intro incurcatura cu soacra , ea vrea sa ne ...

Buna ziua ! Suntem intro incurcatura cu soacra , ea vrea sa ne dea in judecata pt a evacua locuinta .
Locuim impreuna de 30 ani ,dupa decesul socrului sotia ia cedat toate drepturile asupra locuintei .IN tot acest timp sa u facut imbunatatiri in acest ap .inclusiv plata la zi a tuturor utilitatilor platite de noi fara sa i se ceara ceva ei.
ARE 82 de ani . ce putem face noi daca instanta admite sa parasim apartamentul . sa ne recuperam investitiile ?

Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:37, 15 Septembrie 2023
Soacra nu va poate evacua , pe, vorbe"va trebui sa va evacueze în instanta.In cadrul acelei acțiuni sau a unei acțiuni separate puteți solicita contravaloarea îmbunătățirilor aduse etc.Varstnicii sunt ușor de influențat,oricum pana la proces e cale lunga..
Ultima modificare: Vineri, 15 Septembrie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicarea unui imobil: procedura ContSters58959 ContSters58959 sunt proprietara unui ap prin sentinta de partaj obtinuta in anul 1989 dar fiind femeie si fostul sot barbat violent niciodata nu am putut sa locuiesc ca ... (vezi toată discuția)
Rezolutiune contract vanzare cumparare cu clauza Mari65 Mari65 Buna ziua. Am fost casatorita din 1996 pana in aprilie 2011 in fapt si legal martie 2013,in urma caruia a rezultat un copil minor care este la mine.In anul ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri in urma divortului mihaela22elena mihaela22elena Buna ziua. Socrii mei sunt casatoriti de 30 de ani, iar de un an de zile nu isi mai vorbesc, el si-a abuzat fizic sotia si copilul in varsta de 27 ani, de mai ... (vezi toată discuția)