avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Caini si vecini la bloc
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Caini si vecini la bloc

am si eu o mare problema cu vecina de langa apartamentul meu, ea creste un caine de talie mare in apartament. Nu am o mare problema cu latrarul naoptea dar de cate ori il scoate la plimbare si sunt si eu stapana lui intentionat il lasa sa ma sperie si sa ma latre. O atitudine mai putin normala fata de mine, eu nu am avut nici macar o discutie cu ea despre tema aceasta pentru ca am considerat ca e degeaba. Cainele este plimbat lung in lesa si fara botnita. De cate ori ies si ea vrea sa intre il impinge acolo doar ca sa vada cat de tare ma sperie spunandu-mi "e cuminte nu-ti face nimic"... ea rade absurd... un astfel de comportament este ciudat cred eu daca iti iubesti animalul tine-l pentru tine nu obliga pe toti sa ti-l iubeasca. Ce pot sa fac legal in aceasta situatie ? pentru ca imi e frica sa ies pe scara sau sa intru in bloc chiar daca cainele eate cu stapan? existra vre-un ordin de restrictie legal in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Cuasoc , utilizator 20:04, 20 Ianuarie 2016
Ati putea discuta problema d-voastra cu politistul de proximitate de la circa unde sunteti arondata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul își plimbă zilnic câinii, de rasă ciobănesc german, fără lesă iar asta ne provoacă temeri. cum îl poate obliga legea să nu-i mai scoată fără lesă pe stradă? ciofli ciofli Buna ziua. Am o mare problema. Locuiesc la sat, Vecinul meu are doi caini rasa ciobanesc german pe care ii scoate in fiecare dimineata si seara pe drum, fara ... (vezi toată discuția)
Metis amstaff odracinschi16 odracinschi16 Bună ziua! Fratele meu deține un câine metis de anul trecut. Am o nelămurire legat de plimbare. Eu nu am împlinit vârsta de 18 ani, dar vreau să o ... (vezi toată discuția)
Caine mare la bloc ana_mar1a ana_mar1a Buna ziua. Preluata de la o prietena: Am nevoie de o parere. In primul rand vreau sa zic ca nu am o problema cu caini tinuti in bloc pana cand acest fapt nu ... (vezi toată discuția)