avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... majorare pensie de invaliditare grad 3
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

majorare pensie de invaliditare grad 3

incepand cu data de 1 iunie 2013 sunt pensionar cu pensie de invaliditate gr 3 si am varsta de 58 de ani .am o vechime in munca de 35 de ani si 4 luni la data pensionarii cumulati cu munca efectuata in gr 1 si 2 de munca si cu data pensionarii la varsta de 60 de ani si 6 ani. intrebarea mea este; am dreptul la recalcularea pensiei prin calcularea procentelor atribuite grupelor de munca ,respectiv 50% pentru grupa 1 si 25 % pentru gr 2 de munca.?
Cel mai recent răspuns: gicaanechitei , utilizator 19:17, 18 Ianuarie 2016
Nu aveti dreptul majorare.
Ati beneficit de aplicarea art.100 din legea 263/2010.
O gasiti mentionata in decizie.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare pensie anticipata corneliunistor corneliunistor A fost corecta acordarea anilor de grupa si reducerea varstei de pensionare ??? ( varsta pensionarii 60 ani, varsta standard de pensionare de 65 de ani, ... (vezi toată discuția)
Pensionare de drept maria_corina29 maria_corina29 pentru o femeie care a lucrat 22 de ani in grupa a doua, nascuta la 03 iunie 1957, iese in martie 2013 la limita de varsta? (vezi toată discuția)
Grupa munca ciubotarudan ciubotarudan Pentru 13 ani si 7 luni lucrati in gr. 2 de munca, la impliniriea varstei de pensionare se adauga ceva . Mentionez ca sunt barbat ,nascut pe20.06.1954 , in ... (vezi toată discuția)