avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ordonanta presedintiala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ordonanta presedintiala


Legea 255 cu numarul 960, din 9 decembrie 2015 in care o unitate miniera imi afecteaza proprietatea abuziv ,pot sa ii opresc cu ordonanta presidentiala?
Cel mai recent răspuns: robynson , utilizator 17:28, 18 Ianuarie 2016
Doar in cazul in care sutnindeplinite conditiile prevazute de art.997(1)Conditii de admisibilitate, respectiv daca,sunt necesare masuri provizorii in cazuri grabnice,pentru pastrarea unui drept care s-ar pagubi prin intarziere ,pentru prevenirea unei pagube iminente si care nu s-ar putea repara ,precum si pentru inlaturarea piedicilor ce s-ar ivi cu prilejul unei executari.Intrucat, nu cunsoc situatia de fapt de la locul respectiv nu as putea sa va dau un raspuns ferm si categoric, analizati cu un avocat daca va incadrati in conditiile la care am facut referire mai sus.
ordonanta presidentiala cade in fata legi 255 de interes national

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept procesual civil, partea speciala anairda2 anairda2 care este diferenta dintre procedura in ordonanta si ordonanta presedintiala (vezi toată discuția)
Am nevoie, urgent, de suplinirea acordului pentru a duce copilul la psiholog. cum trebuie să procedez pentru a obține ordonanță președințială? cipita cipita Buna , Am nevoie de suplinirea acordului parental , pentru psiholog urgent. se face actiune de fond si apoi pentru ordonanta sau se poate depune doar ... (vezi toată discuția)