avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contracte publicitate cu Intercable Verlag-
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contracte publicitate cu Intercable Verlag-

Central European Trade Register prin Intercable Verlag practica un asa zis contract de publicitate trimitand un formular cu datele firmei , cerand verificarea acestor date si remiterea lor pentru aparitie gratuita intr-un catalog de prezentare a mai multor firme din comunitatea europeana. Daca se face greseala remiterii acestor date la sfarsitul anului respectiv soseste o instiintare de plata pentru suma de 890 euro. Ce ma sfatuiti sa fac? Banuiesc ca nu sunt singurul pacalit
Cel mai recent răspuns: andine , utilizator 13:16, 25 August 2010
Datii in judecata.
asa zisul contract este datat 2007, iar ei la sfarsitul fiecarui an imi comunica noua factura cumulata cu penalitati. Unde trebuie actionati in judecata ei avand sediul in Elvetia?
Eu zic sa nu le platiti dumneavoastra sa vedem unde va in judecata.
Buna ziua. Am si eu aceeasi problema cu Intercable Varlag si Central European Advertising KFT Budapesta.Mi-au trimis factura de 1780 euro si d-na Herbert m-a instintat ca vom fi dati in judecata.Eu am primit pe fax si o copie dupa o sentinta civila nr.660/12.06.2009 prin care Judecatoria Sanicolau Mare obliga o primarie la plata facturii.Rog si eu o solutie !
Acceasi problema o am si eu. Am primit pe fax exact aceeasi copie cu acelasi nr. si pt aceeasi valoare. Inainte sa primim faxul, o doamna a tot sunat la firma ca sa platim si ne-a avertizat ca ne da in judecata si nu va exista avocat care sa castige acest proces. Problema e ca noi deja am platit prima factura in 2008 #-o cu rugamintea sa ne anuleze restul platilor. Din pacate, am cazut in plasa, fara ca macar sa ne interesam despre aceasta firma si am facut prima plata. Bineinteles ca in anul urmator am primit iar facturi si notificari de plata. Oricum, noi nu vom mai plati nimic, asteptam demersurile urmatoare din partea lor. Desi, cred ca acea sentinta nr. 660/12.06.2009 e doar ca sa ne sperie. Este bine venit orice sfat/solutie din partea Dvs.

Alte discuții în legătură

Tva extracomunitar ContSters79137 ContSters79137 Ofer consultanta unei firme din Elvetia (tara non-UE) pentru niste probleme pe care le are in calitate de actionar la o firma din Romania. Urmeaza sa facturez ... (vezi toată discuția)
Proces - factura telefonie fixa neachitata - ajutor!!!! matyz20 matyz20 :sorry:Buna seara/ziua!!! Am o mare problema cu firma de recuperari [EDITAT] pentru o datorie neachitata la [FURNIZOR]. Problema sta cam asa: In data de ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata silvi@ silvi@ Stimati domni, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am primit o somatie de plata pentru un serviciu prestat in baza unei comenzi(prin formular de ... (vezi toată discuția)