....Nescris dar de bunsimt este sa se aloce un loc de parcare devenit vacant unui locatar mai vechi dacat unuia care s-a mutat de 2 luni in bloc.
Nu mai nascociti asemenea bazaconii, va rog!
OK, nu am inteles ce ati scris...
Adica nu dvs. ati scris?
Nu la asta ma refeream ci la "faza cu practica curenta"
....Nescris dar de bunsimt este sa se aloce un loc de parcare devenit vacant unui locatar mai vechi dacat unuia care s-a mutat de 2 luni in bloc.
Aici am vrut sa spun ca un proprietar mai vechi nu are nici 0,0000001% drepturi in plus fata de unul care achizitioneaza o locuinta in acelasi bloc/scara, in acest moment.
La aceasta afirmatie m-am referit cand am scris:
Nu mai nascociti asemenea bazaconii, va rog!
In alta ordine de idei - afirmatia de la punctul 2, din postarea dvs. este de-a dreptul hilara... Pai cine sta pe forum 24 de ore din 24 in asa fel incat sa raspundem imediat cuma apare o postare noua? Haideti sa fim seriosi!
Asa cum vedeti - am raspuns tarziu, nu stau 24/zi pe forum
Aici m-am referit la faptul ca ati combatut o afirmatie a mea bazata pe o informatie incompleta, dvs bazandu-va pe cea completa
Apoi, va rog sa ma credeti, "sunt in sistem", adica sunt deranjat de procedura celor care provoaca asemenea greutati oamenilor, respectiv primaria, cons. local, birou parcari. Am explicat, au introdus as. prop. in "ecuatia" lor fara a ne informa in vre-un fel, fara a purta o discutie cu cei de la asociatie si la ce bun? Daca eu stau in Iasi si am o locuinta in Bucuresti, (inchiriata), nu as avea dreptul sa particip la o licitatie pentru ocuparea unui loc de parcare?
Da domnule si eu "sunt in sistem" sunt presedinte AP, in Sector 4 bloc cu 4 scari si 160 apartamente. Faptul ca aveti un presedinte mai "moale" care va lasa toata raspunderea e treaba AP dumneavoastra. La mine in "parohie" problemele acestea ajung la mine nu la administrator.
Acesta este motivul pentru care sunt impotriva acestor practici pe care "baietii" il folosesc - adica trebuie sa merg la as. prop. si sa solicit viza, semnatura si stampila as. prop. ca chipurile locuiesc in Bucuresti si ca in aceste conditii, as avea chipurile dreptul sa particip la o licitatie - pai eu nu locuiesc in Bucuresti, ci numai am inchiriat locuinta unui cetatean. Ce trebuie sa fac eu - sa " aranjez cu o mica spaga" cu presedintele ?
Asa cum am spus "exclus spaga":thumbdown:
Stimate domn, ref. la punctul 4 din postarea dvs:
Cel putin teoretic, locurile de parcare se acorda in urma unei licitatii la care sunt invitati in scris proprietarii aferenti unei parcari. Ca acest lucru nu se respecta, este alt ceva...
Sigur ca daca dvs. participati la o licitatie si oferiti o suma mai mare decat oricare alt cetatean participant la licitatie, sigur ca o sa castigati acel loc de parcare, nu gasiti normal sa fie asa?
Haideti sa nu ne indepartam de la topic!
Nu dar nu ati raspuns. Atat timp cat serv parcari cere hartia - adica se spala pe maini si plaseaza la AP "organizarea licitatiei" care sunt criteriile de acordare???
~ final discuție ~