avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Dosar locuinta sociala - schita
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Dosar locuinta sociala - schita

Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva cu o informatie ?

Sunt din Calarasi dar cred ca peste tot este la fel:
Imi fac dosar pentru locuinta sociala si imi cere:
schita cu evidentierea suprafetelor intocmita de o persoana autorizata

Nu am carte funciara. Stiti cine ar putea face asa ceva? Nimeni nu stie din acest oras, am intrebat la primarie, etc si toti dau din umeri.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 08:56, 19 Ianuarie 2016
Schiță va face un inginer cadastrist. Nu trebuie să aveți carte funciară. Releveul îl puteti face și așa.
Multumesc,

Ma gandesc ca tot cei ce fac si cartile funciare ar trebui sa faca schita, nu? Dar cum se procedeaza, vine acasa si masoara sau ceva mai simplu. Sper sa nu ceara multi bani ca doar suntem in Romania ...
Cadastristul este cel care se ocupa de releceu, el face si masuratrile pentru intabulare in Cartea Funciara. Releveul sau schita presupune masuratori ale imobilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare pe un imobil mai mare decât în succesiune mugurelu mugurelu Bună ziua, Speța e așa: 1) Au decedat ambii părinți dintr-un sat -> s-a făcut succesiune potrivit actelor de la primărie (terenuri, ... (vezi toată discuția)
Diferente intre cadastru si cartea funciara Ariana2003 Ariana2003 Buna ziua. Probleme carte funciara. Parintii mei vor sa vinda casa de proprietate. Cum se pot rezolva anumite diferente intre cadastru si cartea funciara. Pe ... (vezi toată discuția)
Un sfat va rog ! luminisiumbre luminisiumbre Am cumparat impreuna cu sotul meu o garsoniera in bucuresti,sectorul 5, in anul 1997. Acum ne gandim sa o vindem si am inteles ca trebuiesc facute cadastrul ... (vezi toată discuția)