avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Un sfat va rog !
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Un sfat va rog !

Am cumparat impreuna cu sotul meu o garsoniera in bucuresti,sectorul 5, in anul 1997.
Acum ne gandim sa o vindem si am inteles ca trebuiesc facute cadastrul si intabularea mai intai. Ce pasi trebuiesc urmati ?
Multumesc anticipat.B-)
Cel mai recent răspuns: luminisiumbre , utilizator 09:12, 7 Mai 2010
Luati legatura cu un inginer cadastrist, pentru a va face masuratorile si a intocmi documentatia necesara.
georgeserban a scris:

Luati legatura cu un inginer cadastrist, pentru a va face masuratorile si a intocmi documentatia necesara.

Adica schita casei? Am o schita a casei sau pot lua una de la un vecin.
Nu este valabila cea a vecinului, trebuie facuta schita apartamentului dvs, care sa fie inscrisa in carte funciara.
Am sa caut prin acte caci tin minte ca am avut o schita atunci cand am cumparat garsoniera.
Unde sa merg cu schita?ce pasi urmeaza?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte funciara gresita stanciumarian stanciumarian Am cumparat o casa.iar dupa 7 ani am observat ca in cartea funciara sunt nereguli cum ar fi schita nu corespunde cu realitatea din actul de baza al casei adica ... (vezi toată discuția)
Pasi dupa mostenire apartament intrebare_ intrebare_ Pasi dupa mostenire apartament Buna seara, am mostenit un apartament si am obtinut certificatul de mostenitor de la notar. Am fost la taxe si impozite si am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cum pot nota in cartea funciara sau ce alta forma ... anadeleanu anadeleanu Buna ziua, Cum pot nota in Cartea Funciara sau ce alta forma de publicitate pot folosi pentru a face ca un contract de cumparare a unei uscatorii cu un trust ... (vezi toată discuția)