avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz de incredere - contract de telefonie mobila cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz de incredere - contract de telefonie mobila cu alt beneficiar decat titularul, refuz plata abonament

Un amic m-a aburit sa fac un abonament la o firma de telefonie mobila pe numele meu (cu achizitionarea unui I phone) cu promisiunea ca va plati el tariful ! Din pacate nu se tine de promisiune ! Ce posibilitati de rezolvare pe cale juridica exista ?
Facerea de bine,e ....de mama !
Sunteti bun de plata !
Atentie la alegerea ,,prietenilor" si nu fiti suparat, altii au patit mult mai rau -si-au pierdut locuinta !
Care este calea cea mai simpla de a rezolva situatia ? Reclamatia la politie sau plangere penala la judecatorie ?
Plangerea penala se poate depune la politie sau parchet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de incredere cipin85 cipin85 am si eu nevoie de ajutor. i-am facut unui coleg de facultate abonament pe numele meu. timp de 2 luni a platit facturile..care erau destul de mari..cam 4-5 ... (vezi toată discuția)
Telefon mobil furat Gittacica Gittacica Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: cineva a spart usa casei unde locuiesc si mi s-a furat Iphone-ul, Ipad-ul si 2 laptopuri. Am depus plangere la ... (vezi toată discuția)
Am fost inselat. am incheiat un contract de telefonie mobila si acum sunt bun de plata Cosmin20 Cosmin20 Acuma 2 zile , ma contacteaza un tip pe strada , eu il stiu din vedere si toata ziua il vad intr-o zona , si ma minte ca cica are de scos un telefon de la ... (vezi toată discuția)