avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recuperare bani din amenda platita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

recuperare bani din amenda platita

Buna seara,povestea mea este in felul urmator; Incasez o amenda de circulatie,apoi platesc amendadupa care o contest(infractiunea) in judecata.Acestia dupa 7 lunii dau decizie definitiva de anulare amenda si inlocuirea suspendarii permisului cu avertisment.Acum intrebarea mea ar fi cum pot sa recuperez banii platiti pe amenda mai ales ca n-am stiut si la dosar am depus chitanta in original. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:46, 18 Ianuarie 2016
Buna seara,
1. Va duceti si preluati chitanta in original de la dosar lasand o copie.
2. Va adresati cu o notificare institutiei careia i-ati platit-o adica Administratiei Financiare Locale.
la notificare anexati sentinta legalizata, copie de pe C.I si un cont in care sa va fie virati banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare c.i. persoana divortata, sentinta fara stampila ''definitiva si irevocabila'' dj_alex dj_alex salut am si eu urmatoarea problema , mama este plecata in Italia si astazi ii expira C.I mi-a trimis o procura speciala prin care ma imputerniceste pe ... (vezi toată discuția)
Recuperare contravaloare rovinieta resursesbc resursesbc Buna ziua. Am avut o amenda pt lipsa rovinietei,pe care am platit-o. Am contestat pv de contraventie, judecatoria a inlocuit amenda cu avertisment. Care sunt ... (vezi toată discuția)
Recuperare plata amenda elka-co elka-co Buna ziua. Am formulat plangere impotriva unui proces verbal contraventional, plangere care a fost admisa. Intrebarea este : ce trebuie sa fac pentru ... (vezi toată discuția)