avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expert top- cadastral
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expert top- cadastral

Referitor la expertul desemnat de instanta de trei luni de zile si la termenul de judecata din 18 01 2016 nu s-a prezentat ,nu a depus expertiza si nu a motivat nici lipsa sa cit si a expertizei,ce se poate face?La ultimul termen s-a dat o simpla avertizare.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:11, 19 Ianuarie 2016
In mod normal, expertul trebuie sa depuna o nota scrisa, la dosarul cauzei/ la arhiva tribunalului, cu nr. de inregistrare/ data, in care se motiveze de ce nu a depus raportul de expertiza.
Sunt motive temeinice: lipsa timpului necesar pentru efectuarea expertizei (are prea multe dosare in care este nominalizat, prin toata tara), nedepunerea onorariului provizoriu plus cheltuieli, de catre partea in proces, careia i s-a incredintat expertiza de instanta de judecata, in contul BLETJ, pe numele expertului.
Instanta va analiza motivele si poate aplica expertului o amenda judiciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune - expertiza amanata a 10 oara IulianDan IulianDan Buna ziua,ma judec cu tatal meu de patru ani,mama a decedat acum patru ani si tatal sa recasatorit,noi suntem trei frati doar eu mi-am cerut partea ce mi se ... (vezi toată discuția)
Inlocuire expert ili1 ili1 Dl judecator prin incheiere a inlocuit expertul, ce se intampla cu cei 800 lei achitata in contul expertului , care a fost schimbat. ? Cu respect. (vezi toată discuția)
Expertiza - procedura cerebel33 cerebel33 Buna ziua, care este procedura intr-un dosar de partaj privind expertiza bunurilor comune? Se primeste adresa de instiintare cu data la care vine expertul ... (vezi toată discuția)